Νέο σόου Μπέου στο ΔΣ της Super League

Δημοσίευση: 16/03/2011 09:03
Συντάκτης: digitalcrete.gr
166 προβολές

"Δεν μπορεί να με ελέγξει κανένας περαστικός γγΑ επειδή είμαι καράφλας ή χοντρός. Δεν θα γίνω εύκολο θύμα", είπε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος εξερχόμενος από το ΔΣ της Super League, ενώ απάντησε στον Κώστα Πηλαδάκη: "Του προτείνω να κάνει πρόεδρο τον Βέρτη".

Ιδού οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά την έξοδό του από το ΔΣ  της Super League:

"Θα σας μιλήσει ο κ. Μαρινάκης για τα όσα ειπώθηκαν. Η ΕΠΟ δεν έχει την δυνατότητα να διεξάγει το πρωτάθλημα. Ακολουθούμε τις επιταγές της UEFA για το αυτοδιοίκητο. Για τις αποκαλύψεις, σε λίγο θα βγουν και θα αφορούν στον υποκλοπέα και τον συνεργάτη του. Τον κ. Κούγια και τον κ. Πατέρα. Πρόκειται για πλαστογραφία, ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Υπέβαλα μηνύσεις και πλέον η δικαιοσύνη θα αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση. Εγώ προσωπικά σε καμιά περίπτωση δεν θα είμαι το εξιλαστήριο θύμα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι είμαι ο πρώτος που θέλω να ξετυλιχτεί το κουβάρι σε ό,τι αφορά την αξιοπιστία. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Αν θέλει η δικαιοσύνη ας κάνει άρση απορρήτου. Από 8 Σεπτεμβρίου μέχρι 12. Πόσες φορές πήρε ο Πατέρας τον Δαλούκα, πόσες φορές μίλησε μαζί μου. Δεν γίνομαι ρουφιάνος, προασπίζω μόνο τα προσωπικά μου συμφέροντα και της οικογένειάς μου. Δεν μπορώ να επιτρέπω σε κανέναν Κούγια και Πατέρα να ρίχνουν λάσπη στο πρόσωπό μου".

Για το αν απέτυχε η Λίγκα: "Δική σας κρίση είναι ότι απέτυχε η Λίγκα. Δε νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια να υπήρχε πρωτάθλημα τόσο ανταγωνιστικό κι ενδιαφέρον. Αρα για ποια αποτυχία μιλάμε;"

Για τη διοργανώτρια αρχή: "Η SL ορίζει αγώνες και διαχειρίζεται έξοδα. Τη διοργάνωση την έχει η ΕΠΟ. Αν κάποιες συμπεριφορές παραγόντων δεν είναι αρεστές, είναι ντροπή να λέμε ότι το πρωτάθλημα είναι αναξιόπιστο".

Για την επιστολή Πηλαδάκη: "Θεωρώ ότι η επιστολή θα πάει σε πειθαρχικό όργανο, θα απαντήσει επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Θα του πρότεινα να κάνει πρόεδρο τον Βέρτη να κάνει συναυλίες επί χόρτου κι επί πάγου! Αν θεωρεί ότι τη Λάρισα την έριξε ο Μπέος, να κάνει προεδρικό διάταγμα να μείνει στην κατηγορία".

Για την συνεργασία με Πατέρα: "Δεν το γνωρίζετε όλοι; Υπήρξε συνεργασία με τον Πατέρα για να βγει πρόεδρος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Βαρδινογιάννης ήθελε άλλον. Αν νομίζουν κάποιοι ότι με δωρεές 200.000 στην Αστυνομία θα αποπροσανατολίσουν ή θα αγοράσουν συνειδήσεις είναι γελασμένοι".

Για τις εις βάρος του καταγγελίες: "Δεν μπορεί να με ελέγξει κανένας περαστικός Γενικός Γραμματέας  Αθλητισμού επειδή είμαι καράφλας ή χοντρός. Σε καμιά ύποπτη συναλλαγή δεν έχω εμπλακεί. Δεν θα γίνω εύκολο θύμα. Αυτοί που καταγγέλλουν να πάνε αποδείξεις. Κι όχι να κάνουν συρραφή και να δημιουργούν εντυπώσεις".

Όσον αφορά τις θέσεις των υπολοίπων ομάδων, από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ κ. Κοσμάτος είπε: "Η ΑΕΚ δεν συμφωνεί με την πρόταση του γ.γ.Α. για την ΕΠΟ. Στηρίζει το συνεταιρισμό. Θέλει τομές, αλλά δεν είναι ώριμη η πρόταση. Το ελληνικό ποδόσφαιρο συγκεντρώνει την παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας".

Ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Γεράσιμος Βεντούρης δήλωσε σχετικά: "Δεν μπορεί να στηρίξει το πρωτάθλημα η ΕΠΟ".