Οι αποφάσεις του ΔΣ και της Γενικής Συνέλευσης της Λίγκας

Δημοσίευση: 22/02/2012 07:02
Συντάκτης: digitalcrete.gr
83 προβολές

Στην απόφαση να συζητήσουν με την Πολιτεία το θέμα της χορηγίας του ΟΠΑΠ αλλά και της ρύθμισης των φορολογικών θεμάτων κατέληξε την Πέμπτη το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας.

Αναλυτικά: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής: Εξουσιοδότησε τον πρόεδρο του Δ.Σ. και επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ και ΟΦΗ να συναντηθούν άμεσα με τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας σε ανώτατο επίπεδο, προκειμένου να συζητηθούν τα ακόλουθα ζητήματα:

Ρύθμιση φορολογικών θεμάτων. Οριστικοποίηση σύμβασης ανταποδοτικής χορηγίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε".

Η Γενική Συνέλευση από την πλευρά της αποφάσισε να τροποποιήσει το άρθρο 5, παράγραφος 5 του καταστατικού.

Αναλυτικά: «Οι προϋποθέσεις κτήσης και διατήρησης της ιδιότητας μέλους του συνεταιρισμού είναι αυτές που καθορίζονται στο παρόν καταστατικό καθώς και στο καταστατικό και τους κανονισμούς της ΕΠΟ».

Ο συνεταιρισμός ευελπιστεί όπως η Πολιτεία, η FIFA, η ΕΠΟ και οι λοιποί αρμόδιοι φορείς καταλήξουν σε κοινά αποδεκτή λύση, αναφορικά με το ζήτημα των αρμοδιοτήτων της ΕΕΑ.