ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Περιμένει την απάντηση του Βαλβέρδε ο Μαρινάκης

07/04/2011 207 digitalcrete.gr

Δεν πρόκειται φυσικά για τελεσίγραφο ούτε και επιθυμία για απάντηση εδώ και τώρα. Tο μήνυμα ωστόσο της διοίκησης της πειραϊκής ομάδας είναι σαφέστατο: ο Βαλβέρδε θα πρέπει όσο το δυνατόν πιο σύντομα να ξεκαθαρίσει τη θέση του, καθώς αρνητική απάντηση στη δεδομένη επιθυμία όλων στον Ολυμπιακό για παραμονή, θα αναγκάσει τον Μαρινάκη να... τρέξει για νέο προπονητή. Κι όσο κι αν ορισμένοι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν προπονητές που περιμένουν στο ακουστικό τους (Κούπερ) μία ειδοποίηση, δεν παύει να υφίσταται μια νέα τάξη πραγμάτων.

Από την Τετάρτη δημιουργήθηκε μια νέα περιρρέουσα ατμόσφαιρα που κάνει πιο αισιόδοξα τα πράγματα σχετικά με την παραμονή του Βαλβέρδε, αν και η προϊστορία από την εποχή του Κόκκαλη δεν επιτρέπει να θεωρείται κάτι δεδομένο. Άλλωστε πριν από λίγες ημέρες δεν ήταν που ο Ολυμπιακός εξέδωσε την ανακοίνωση με την αναφορά στο διετές συμβόλαιο και πιστέψαμε όλοι ότι στο ζήτημα μπήκε τελεία; Ήταν όμως έτσι;

Κρατάμε την πίστη για την ανατροπή σκηνικού, για νέες σκέψεις του Ισπανού προπονητή, αλλά χέρι στη φωτιά δεν βάζουμε. Εκτός και αν θέλει κάποιος να... τζογάρει με τις πιθανότητες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ενώ ο Μαρινάκης θέλει όσο τίποτα την παραμονή του Βαλβέρδε, δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει την απόφασή του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες έχουν συμφωνήσει να τα πουν την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.