Προανήγγειλε Ευρώπη και γήπεδο ο Παπουτσάκης

Δημοσίευση: 22/12/2010 11:12
Συντάκτης: digitalcrete.gr
411 προβολές

Για τριπλό στόχο έκανε λόγο ο Απόστολος Παπουτσάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Η απόλυτη εμπιστοσύνη και η εκτίμηση που τρέφει ο Απόστολος Παπουτσάκης στον Νίκο Καραγεωργίου είναι δεδομένες και αδιαμφισβήτητες.

Φτάνουν, μάλιστα, σε τέτοιο σημείο που ο πρόεδρος της ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης εξέφρασε δημόσια την πεποίθησή του ότι η κρητική ομάδα θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με τον Καβαλιώτη τεχνικό στον πάγκο.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης, μέσω συνέντευξής του στην «Κρήτη TV», αναφέρθηκε στον τριπλό στόχο που έχει θέσει ως επικεφαλής της διοίκησης: καμία παρέκκλιση από την ηθική του σωματείου, έξοδος στην Ευρώπη και δημιουργία εγκαταστάσεων. «Το είπαμε και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε», είπε ο πρόεδρος εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για την επίτευξη των στόχων.

Στη δίωρη συνέντευξή του αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα που αφορούν στον Εργοτέλη. «Όταν κάποιος είναι Εργοτελίτης, πηγαίνει στο γήπεδο για την ομάδα. Για τη φανέλα. Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται», τόνισε σχετικά με την παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες του Παγκρητίου.

Παράλληλα, ο Απόστολος Παπουτσάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Εργοτέλης θα πραγματοποιήσει στον δεύτερο γύρο πολύ καλύτερη πορεία απ' ό,τι στον πρώτο: «Σας το λέω σαν να είναι 23 Απριλίου. Η ομάδα θα πάει πολύ καλύτερα στον β' γύρο», είπε χαρακτηριστικά.

Κουβέντα έγινε, μεταξύ άλλων, για το βιβλίο της ιστορίας του Εργοτέλη, η συγγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε και με τούτη την ευκαιρία ο πρόεδρος ζήτησε από όλους όσοι έχουν διατελέσει παράγοντες της ομάδας να έρθουν και πάλι κοντά της, έστω και μέσα από την παρουσία τους στο Παγκρήτιο στάδιο.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ο Απόστολος Παπουτσάκης χαρακτήρισε ικανοποιητική τη συγκομιδή των 20 βαθμών στον πρώτο γύρο, ενώ από τα 16 γκολ που πέτυχαν οι «κιτρινόμαυροι», ξεχώρισε εκείνο που πέτυχε ο Μάρις Βερπακόφσκις στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα αποχώρησης του Λετονού επιθετικού τον Ιανουάριο.

Κλείνοντας, επανέλαβε ότι από την προσπάθεια που γίνεται στον Εργοτέλη δεν περισσεύει κανείς και ζήτησε τη συμπαράσταση όλων των φιλάθλων.