Σοκ στην Αγ. Πετρούπολη - Σκοτώθηκε η σύζυγος του Μαλαφέεφ

Δημοσίευση: 18/03/2011 09:03
Συντάκτης: digitalcrete.gr
233 προβολές

Σοκ στη Ζενίτ. Η σύζυγος του τερματοφύλακα της ρωσικής ομάδας Βιάτσεσλαβ Μαλαφέεφ, Μαρίνα, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αγία Πετρούπολη βυθίζοντας στο πένθος τους πρωταθλητές Ρωσίας λίγες μόλις ώρες πριν από τη μάχη με την Τβέντε και την προσπάθεια ανατροπής του 0-3 του πρώτου αγώνα για τους "16" του Europa League.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ρωσικά πρακτορεία, η 35χρονη σύζυγος του Μαλαφέεφ, και πρώην αεροσυνοδός, έχασε τον έλεγχο της Μπέντλεϊ που οδηγούσε με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε διαφημιστική πινακίδα.

Με βάση τις πρώτες καταθέσεις, το δυστύχημα έγινε περίπου στις 05:30 τα ξημερώματα. Ήδη οι άνθρωποι της Ζενίτ ανακοίνωσαν ότι ο Μαλαφέεφ δεν θα δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση που πλέον περνά σε δεύτερη μοίρα μετά το τραγικό συμβάν.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Αγία Πετρούπολη αναφέρουν ότι στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαινε κι ένα άνδρας, μέλος μουσικού συγκροτήματος, που έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Η σύζυγος του Μαλαφέεφ με τον οποίο είχε παντρευτεί πριν από δέκα χρόνια και εργαζόταν σε δισκογραφική εταιρεία, αφήνει πίσω της δυο ανήλικα παιδιά ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.