Να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις τους στο Κύπελλο και ταυτόχρονα να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Ατρόμητο θέλουν την Τρίτη (18/01) κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου οι παίκτες της Κέρκυρας.
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα την προετοιμασία των Φαιάκων για το παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους", βλέποντας τους τραυματίες Βενέτη και Μίχο να μένουν τελικά εκτός αποστολής.
Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού η κόπωση κάποιων ποδοσφαιριστών από τα συχνά παιχνίδια, είναι πλέον εμφανής.
Η αποστολή της Κέρκυρας αποτελείται από τους: Αποστολίδη, Στολτίδη, Λαμπρόπουλο, Τσίγκα, Γιάντση, Μαϊστόροβιτς, Χάμπλ, Παρασκευαΐδη, Μακρή, Κωνσταντόπουλο, Ιωάννου Δ., Ιωάννου Η., Καλαντζή, Κοντοδήμο, Επστάιν, Γκουστάβο, Φλάβιο και Μάμαλο.
- Από την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι για τηλεοπτικούς λόγους ο αγώνας της 6ης φάσης Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα ορίζεται να διεξαχθεί την Πέμπτη 3/2/2011 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ώρα 19:00 (αντί 17:00).