Στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας ο Εργοτέλης

Δημοσίευση: 28/06/2011 10:06
Συντάκτης: digitalcrete.gr
150 προβολές

Αντίστροφα ξεκίνησε να μετρά ο χρόνος για την έναρξη της προετοιμασίας του Εργοτέλη.

Την Παρασκευή (01/07) στην ιστορική έδρα της ομάδας στο Μαρτινέγκο θα γίνει ο αγιασμός και η πρώτη συγκέντρωση, στην οποία όπως διαβεβαιώνουν οι παράγοντες της ομάδας, θα δώσουν το "παρών" όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Αυτό σημαίνει ότι το θέμα της απόκτησης και του μεσοεπιθετικού, με τον οποίο θα ολοκληρώσει τις μεταγραφές του ο κρητικός σύλλογος, θα κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το απόγευμα του Σαββάτου (25/06), σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους ο Απόστολος Παπουτσάκης, τόνισε ότι αυτός ο παίκτης έχει βρεθεί και είναι Έλληνας. Δεν αποκλείεται, πάντως, να πρόκειται για "μπλόφα" του ισχυρού άνδρα των "κιτρινόμαυρων" και εν τέλει να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής από την κοινοτική αγορά.

Κύκλοι των Λαμπράκη-Καραγεωργίου, πάντως, έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των Κώστα Καπετάνου και Ελίνι Δημούτσου. Ο πρώτος ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Άρη, όμως, φαίνεται να μην υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που κάνει τον Εργοτέλη να ελπίζει -στην περίπτωση που όντως ενδιαφέρεται- να τον εντάξει στο δυναμικό του. Διαφορετική είναι η περίπτωση του Δημούτσου, ο οποίος πέρυσι αγωνίσθηκε ως δανεικός στην Μλάντα Μπόλεσλαβ και μολονότι υπάρχει ακόμα ένας χρόνος στον δανεισμό του στην ομάδα της Τσεχίας, ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα. Για τον παίκτη, πάντως, θα αποφασίσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα και είναι άγνωστο αν αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά στις περιπτώσεις των Βασίλη Κουτσιανικούλη και Ντένις Επστάιν, για τους δύο παίκτες θα αποφασίσουν οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αντίστοιχα, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Καλή παρουσία των Ακαδημιών στο Ρέθυμνο

Με δύο νίκες και μια ισοπαλία ολοκλήρωσαν οι Ακαδημίες του Εργοτέλη (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το ‘98) την παρουσία τους στο τουρνουά που διοργάνωσε η Πράσινη Ακαδημία στο Ρέθυμνο.

Υπό τις οδηγίες του Ζήση Νιόπλια, η ομάδα του Εργοτέλη επικράτησε του Άρη Σούδας με 4-2 και της Πράσινης Ακαδημίας με 3-0, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Παναθηναϊκό.

Την αποστολή του Εργοτέλη απάρτιζαν οι: Μανουσάκης Γ., Μασέλης Γ., Χαρκουτσάκης Γ., Σαβουιδάκης Π., Κακουλάκης Γ., Καμπιτάκης Γ., Κουτσογιαννάκης Μ., Χριστοδούλου Μ., Ραπτόπουλος Ο., Ιατρούδης Ι., Μέτσι Ντ., Νηστικάκης Π., Νικόλας Ηλ., Δανδάλης Κ., Τζάκο Α., Κατσούρι Ο., Χαλκιαδάκης Ι., Καψάλης Μ.

Ο Εργοτέλης με ανακοίνωσή του: "ευχαριστεί θερμά τον διοργανωτή και υπεύθυνο της Πράσινης Ακαδημίας, Κώστα Ανυφαντάκη για την άψογη φιλοξενία που προσέφερε στην ομάδα μας".