ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Στην τελική ευθεία για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

19/01/2012 119 digitalcrete.gr
Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές του Φλεβάρη αναμένεται να ψηφιστεί από την ολομέλεια της Βουλής το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Παρουσία των θεσμικών φορέων του ποδοσφαίρου, συνεδρίασε -χωρίς ειδήσεις και... εντάσεις- την Τρίτη για δεύτερη φορά η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, προκειμένου να συζητηθούν οι διατάξεις του νέου αθλητικού νομοσχεδίου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και ο ομόλογος του της Σούπερ Λίγκας, Απόστολος Παπουτσάκης, δεν έδωσαν το παρών, ενώ από την Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Σπύρος Καλογιάννης και ο αντιπρόεδρος Στέλιος Σφακιανάκης.

Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία, καθώς δεν θα υπάρξει άλλη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων. Ο Πάνος Μπιτσαξής και ο Σοφοκλής Πιλάβιος θα διαμορφώσουν τις διατάξεις όπως θα συμφωνηθεί και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές του Φλεβάρη, το νομοσχέδιο θα πάει στην Ολομέλεια για να ψηφιστεί.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.