ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Στις 16/03 η εκδίκαση της έφεσης

03/03/2011 229 digitalcrete.gr
Mετατέθηκε για τις 16 Μαρτίου η εκδίκαση της έφεσης που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της πρωτόδικης απόφασης της τιμωρίας μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος της αναβολής ήταν γιατί οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούν, αφού η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα έγινε μόλις πριν από 24 ώρες.

Η αναβολή της εκδίκασης σημαίνει πως αν γίνει δεκτή η έφεση του εισαγγελέα και γίνουν δύο οι αγωνιστικές τιμωρίας της έδρας, τότε ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς κόσμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.