Στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ η ανάγκη κεντρικού αμυντικού

Δημοσίευση: 30/07/2013 03:07
Συντάκτης: archived
449 προβολές

Στο άμεσο μεταγραφικό προσκήνιο του ΟΦΗ μπήκε η ανάγκη ενίσχυσης στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Με τραυματία τον Παναγιώτη Κουρδάκη (10-15 μέρες εκτός), «φρέσκους» τους Τριποτσέρη, Ζβασίγια, ταλαντούχους αλλά  και άπειρους τους Δαμανιάκη και Φαζό, η ομάδα της Κρήτης θα κινηθεί, πολύ προσεκτικά, για την απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ.

Δεν αποτελεί είδηση. Ήταν γνωστό, ήδη, πριν την αναχώρηση για το Γκάρντερεν. Ωστόσο υπογραμμίστηκε και επαναλήφθηκε δια στόματος του Παύλου Δερμιτζάκη κατά τη χθεσινή επιστροφή των «ασπρόμαυρων» από την Ολλανδία (μέσω Βρυξελλών).

Είδηση είναι το «ανοιχτό» παράθυρο που άφησε ο 44χρονος τεχνικός για την πραγματοποίηση επιπλέον κινήσεων. Προσέξτε: Σε περίπτωση –μονάχα- αποχώρησης κάποιων ποδοσφαιριστών, απ’ το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Πράγμα που σημαίνει ότι τα καλά «ασημικά» του ρόστερ παραμένουν στη… βιτρίνα, με όλες τις προσφορές να συζητιούνται. Αρκεί να συμφέρουν!

 Είδηση επίσης είναι το «κόψιμο» του Ικένγκ. Ο Καμερουνέζος με το γερμανικό διαβατήριο, αν και έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία στο Ηράκλειο, τις πρώτες ημέρες της δοκιμής του, στην Ολλανδία «μεταλλάχθηκε» σ’ έναν κοινό θνητό μέσο. Δεν έπεισε, δεν συγκίνησε και «κόπηκε» χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Το… κάτι ξεχωριστό για το κέντρο, ίσως αναζητηθεί αλλού. Μην σας παραξενεύσει επομένως, η προσθήκη ενός ανασταλτικού χαφ που θα δώσει «ανάσες» στους Μακρή, Κάλαϊτζιτς και Βερόν.

Κούραση και αισιοδοξία!

Χαμογελαστοί αλλά και καταπονημένοι, απ’ την κούραση της προετοιμασίας, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ «πάτησαν» Κρήτη, χθες βράδυ, λίγο μετά τις 21:00.

Μαζί τους μετέφεραν όλες τις σημαντικές εμπειρίες που αποκόμισαν στη χώρα της τουλίπας, αφήνοντας πίσω τα… κομμάτια τους απ’ την σκληρή δουλειά, δύο –σχεδόν- εβδομάδων.

Την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Πέτρος Μαρινάκης, Μπάμπης Δαμιανάκης, Μανώλης Ροβίθης και Μανώλης Χαχλιούτης που άργησαν να «τσεκάρουν» στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και… ξέμειναν στο Βέλγιο! Η ταλαιπωρία τελειώνει σήμερα, καθώς θα επιστρέψουν μέσω… Ρόδου στο Ηράκλειο!