Στον ανακριτή ο Πιλάβιος

Δημοσίευση: 29/09/2011 02:09
Συντάκτης: digitalcrete.gr
177 προβολές

Στο γραφείο του 9ου τακτικού ανακριτή βρίσκεται ο Σοφοκλής Πιλάβιος προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση των στημένων.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, είναι ο δεύτερος που επισκέπτεται τον Γ. Κασσίμη για να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος αποχώρησε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και έπειτα τοποθετήθηκε επίσημα μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

"Εχω τονίσει κατ’ επανάληψη ότι σαφής πρόθεσή μας είναι να διευκολύνουμε το έργο της δικαιοσύνης και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε όποτε παρίσταται η ανάγκη εκ μέρους των λειτουργών της. Σήμερα κατέθεσα ως μάρτυρας, έπειτα από κλήση μου, στον 9ο Τακτικό Ανακριτή, κ. Κασίμη.

Επ’ ευκαιρία επιθυμώ να δηλώσω ότι δεν θα σταματήσω να επιμένω στην αδιαπραγμάτευτη στρατηγική επιλογή της Ε.Π.Ο. για αναβαθμισμένο και καθαρό ποδόσφαιρο".