Συνεργασία του Εργοτέλη με τον Αναστασάκο
Στο πρόσωπο του Ηλία Αναστασάκου ο Εργοτέλης βρίσκει έναν έμπειρο και αξιόπιστο επιθετικό, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο 35χρονος φορ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Πλατανιά και έβαλε επτά γκολ, συμμετείχε στην πρώτη προπόνηση της κρητικής ομάδας και την Τετάρτη ήρθε σε οριστική συμφωνία.
Η ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει: "Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας και την υπογραφή συμβολαίου μονοετούς διάρκειας με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Αναστασάκο.
Ο πολύπειρος επιθετικός την περασμένη χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Πλατανιά, ενώ έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία – μεταξύ άλλων- στον Αστέρα Τρίπολης, στον ΠΑΟΚ και στον Ατρόμητο, όπου άφησε το δικό του στίγμα με το ήθος, την προσωπικότητα και την ποιότητα του, τόσο ως αθλητής, όσο και ως άνθρωπος".
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
