Τρέχουν και δεν φτάνουν οι 6 μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ
Ουκ ολίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον Ιούνιο με τις έξι μη αδειοδοτούμενες ομάδες να βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να έχουν να επιλέξουν τρεις ανανεώσεις, μετά τη σχετική απόφαση της γενικής συνέλευσης της Super League.
Αναλυτικά:
ΑΕΚ: Καφές, Γεωργέας, Βάργκας, Κάρλος, Μπέλεκ (σε αυτούς υπάρχουν και οι Λυμπερόπουλος και Δέλλας, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν το ποδόσφαιρο)
ΟΦΗ: Βερόν, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Ουκάρ, Κάλαϊτζιτς, Βεζυρίδης, Μπόντορ, Γεωργίου, Παπουλής, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ, Μάντζιος
ΑΡΗΣ: Πρίττας, Ακόστα, Σανκαρέ, Ντίκο, Μίτσελ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πιέρ, Κούτσι, Ρόβας, Κουλουχέρης, Σκέμπρι, Ντιμπαλά.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Ιωάννου, Τσίγκας, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Μίχος (εκκρεμούν και οι περιπτώσεις προσφυγών των Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς και Τζάστιν Χάμπερ)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Μπακαγιόκο, Κώτσιος, Ανδράλας, Πάντος, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Μπεσέρα, Σκούφαλης, Βάντερσον
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
