ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Τρίβει τα χέρια της η ΕΠO από την κίνηση για τα εισιτήρια του Euro

19/01/2012 121 digitalcrete.gr
Oι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 1000 παρά την οικονομική κρίση και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε έξι μήνες πριν από τη σέντρα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ

Θεαματικά αυξημένη είναι η κίνηση των παραγγελιών για εισιτήρια της Εθνικής Ομάδας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, σε σχέση με την αντίστοιχη που σημειώθηκε στο πρώτο διάστημα της διάθεσής τους.

Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία, οι παραγγελίες εκ μέρους των Ελληνων φιλάθλων έχουν σχεδόν διπλασιαστεί και ξεπέρασαν τις χίλιες (από 554 έφτασαν τις 1.021) με τον αγώνα Πολωνία-Ελλάδα να εξακολουθεί να προτιμάται. Συγκεκριμένα, το εναρκτήριο παιχνίδι του EURO 2012 συγκεντρώνει το 42,5% των παραγγελιών, η αναμέτρηση Ελλάδα-Τσεχία το 29,5% και το παιχνίδι Ελλάδα-Ρωσία το 28%.

Μεγάλη ποσοστιαία αύξηση σημειώθηκε επίσης στις κατηγορίες «Follow My Team Group» και «Follow My Team Tournament», καθώς και στις παραγγελίες μεμονωμένων εισιτηρίων για τον τελικό, τον ημιτελικό και τον προημιτελικό.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.