Υπέρμαχος της άμυνας εμφανίστηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για το "Χ".
Ο Ελληνας τεχνικός του Πλατανιά είπε: "Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ατμόσφαιρα κάτι που μας έδωσε ώθηση, στο πρώτο μέρος χρειάστηκε χρόνος μέχρι να βρούνε οι παίκτες μου τον εαυτό τους και ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες να σκοράρει.
Στο δεύτερο ημίχρονο κλείσαμε τους χώρους και παραλίγο μάλιστα να πετύχουμε και γκολ προς το τέλος του αγώνα και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου που δούλεψαν αυτό το διάστημα της διακοπής.
Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες. Το μηδέν στην άμυνα είναι δουλειά όλων τον παικτών καθώς κλείνουν τους χώρους και δεν δέχεται πίεση ο Κηπουρός. Τις επιτυχίες τις φέρνουν οι άμυνες".