Βαρδινογιάννης: Τέλος από τον Παναθηναϊκό

Δημοσίευση: 05/09/2011 04:09
Συντάκτης: digitalcrete.gr
138 προβολές

Τέλος η οικογένεια Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό. "Ξεχάστε μας, αποχωρώ συνειδητά από το ποδόσφαιρο", είπε ο Τζίγγερ ο οποίος ευχαρίστησε πρώην συνεργάτες και παίκτες. "Αν έρθει μια εταιρία με υπόσταση, γρήγορα θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

Αν έρθει μια εταιρία από άγνωστη χώρα και να θέλαμε, δεν θα της δώσει άδεια και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτές οι μετοχές δεν θα ενεργοποιηθούν ξανά. Ξεχάστε μας" τόνισε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναφορικά με το θέμα των μετοχών.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και αν αυτή έπαιξε ρόλο στην απόφαση αποχώρησης ο κ. Βαρδινογιάννης τόνισε: «Τίποτα δεν θα αλλάξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Διάφορα κυκλώματα και παράγοντες θα πιέζουν αυτούς που τα έβγαλαν στη φόρα. Δεν έφταιγε μόνο ο Αχιλλέας και ο Μάκης. Δεν τα έστηναν μόνοι τους. Υπάρχει μια γενική πίεση και το έχουμε ξαναζήσει όταν βγήκαν οι κασέτες με τον Σπάθα και τους υπόλοιπους.  Με την μεθοδολογία που ακολουθείται και τους ανθρώπους που εμπλέκονται, τα ίδια θα συζητάμε και σε 3 χρόνια. Το ίδιο ισχύει και με την βία".

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε πως απομακρύνεται συνειδητά από το ποδόσφαιρο: «Από το 2008 μέχρι και τώρα, εγώ έχω αποχωρήσει, ακολουθώντας το λαϊκό αίσθημα. Μέχρι το 2008 αποφασίζαμε οικογενειακά για κάποια πράγματα. Είναι μαραθώνιος δεν είναι σπρίντ. Από το 2008 μέχρι τώρα, δεν είχα ιδέα ποιοι παίκτες ήρθαν και έφυγαν κτλ".

Για τους τίτλους που δεν πήρε ο Παναθηναϊκός το σχόλιο του Τζίγκερ ήταν το εξής: «Μπορεί να αποτύχαμε στα πρωταθλήματα, αλλά πετύχαμε πολλά πράγματα. Η ιστορία δυστυχώς κρατά μόνο τα πρωταθλήμα».

Στο φινάλε της συνέντευξης Τύπου ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ευχαρίστησε πρώην συνεργάτες και παίκτες ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον έναν και μοναδικό καπετάνιο!