Την πρόκριση στα ημιτελικά έθεσε ως πρώτο στόχο του ΟΦΗ στη συνέχεια στο κύπελλο ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Sentra 103,3»:
Για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό: «Ξέραμε πως είναι δύσκολη έδρα. Παρά το γεγονός πως δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχθήκαμε και το γκολ, όμως ισορροπήσαμε το παιχνίδι και μετά το 1-2 το πιστέψαμε».
Για τη συνέχεια στη διοργάνωση: «Θα κάνουμε κακό να σκεφτόμαστε "τρελά" πράγματα. Πρώτα πρέπει να περάσουμε στα ημιτελικά και ύστερα βλέπουμε. Πρέπει να είμαστε μετριόφρωνες».
Για τα άσχημα αποτελέσματα: «Δεν είναι μόνο θέμα φυσικής κατάστασης. Παίζει ρόλο η ατυχία, η αστοχία, αλλά όσο δεν παίρνεις αποτελέσματα έρχεται και το άγχος. Μέσα στην έδρα μας πρέπει να κερδίζουμε».
Για τη φημολογούμενη μεταγραφή του Κάρολ: «Τον σέβομαι απόλυτα και του εύχομαι καλή επιτυχία. Έχουμε όμως υποχρεώσεις και παιχνίδια που έρχονται και δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο».
Για το αν ο Κάρολ μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό: «Έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Στον ΟΦΗ προσέφερε, όμως όλα είναι πιθανά. Και για τον Κοστάντσο έλεγαν καλά λόγια, όμως δεν... έπιασε».
Για τη θέση του τερματοφύλακα: «Ο τερματοφύλακας κρίνεται από τη διάρκεια και από τη σταθερότητά του. Δε μπορεί να κριθεί μέσα σε 1-2 παιχνίδια».