Σε μια ιδιαιτέρως σημαντική αποκάλυψη για την ΑΕΚ προβαίνει με δημοσίευμά της στο φύλλο της Τετάρτης (09/11) η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στο πλαίσιο της διερεύνησης του σκανδάλου των στημένων αγώνων και μετά από έρευνες του ΣΔΟΕ, αποδεικνύεται ότι κατέληξαν σε λογαριασμούς του Μάκη Ψωμιάδη χρήματα ύψους 8.540.500 ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα οι έρευνες έγιναν για την εταιρεία Ippoventure S.a -στην οποία είναι πρόεδρος ο Μάκης Ψωμιάδης - και η οποία παλαιότερα είχε μεγάλα έσοδα από τις ιπποδρομίες του ΟΔΙΕ, καθώς και σε τραπεζικούς λογαριασμούς του. Σε έναν εξ αυτών η Δικαιοσύνη φαίνεται να ρίχνει ιδιαίτερο βάρος!
Προς το τέλος του 2001 κατετέθη επιταγή σε διαταγή της ΠΑΕ ΑΕΚ και οπισθογραφημένη μάλιστα από την ίδια, ποσού περί τα δύο δισεκατομμύρια δραχμές (8.540.500 ευρώ), πληρωτέα στον Μάκη Ψωμιάδη.