Χωρίς κόσμο ο Παναιτωλικός στο Γεντί Κουλέ

Δημοσίευση: 24/03/2011 09:03
Συντάκτης: digitalcrete.gr
205 προβολές

Χωρίς την παρουσία οργανωμένων φίλων του Παναιτωλικού, θα γίνει το Σάββατο (26/03) το μεγάλο ντέρμπι της Football League ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ομάδα του Αγρινίου, όπως τόνισε ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου Μανόλης Κοντοδιάκος.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (23/03) το πρωί στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου.

Μετά από πάρα πολύ καιρό και έπειτα από σειρά αιτημάτων της ΠΑΕ ΟΦΗ, αποφασίσθηκε να ανοίξει η θύρα 6 του γηπέδου, η οποία θα φιλοξενήσει μαθητές και μαθήτριες του νομού.

Αμέσως μετά τη λήξη της σύσκεψης, ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου Μανόλης Κοντοδιάκος μίλησε για το θέμα στο ραδιοφωνικό σταθμό Κρήτη Σπορ Fm 87,6: "Αποφασίσθηκε να ανοίξουν όλες οι θύρες του γηπέδου, αλλά για τις ανάγκες μόνο των φιλάθλων του ΟΦΗ. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα και όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις τα μέτρα ασφαλείας, θα είναι αυξημένα. Ελπίζω οι φίλοι του ΟΦΗ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και με τη σωστή παρουσία τους να βοηθήσουν στην έκβαση του αγώνα.

Αποφασίσαμε να είναι ανοικτή και η θύρα 6 του γηπέδου για να φιλοξενηθούν σε αυτή μαθητές.

Στην αναμέτρηση δεν θα υπάρχουν φίλοι του Παναιτωλικού, καθώς ελήφθησαν υπόψη όλοι οι παράμετροι, όχι μόνο την κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και το ότι είχαμε και πέρσι τα επεισόδια ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων".

Στη σύσκεψη έδωσαν το "παρών" από την ΠΑΕ ΟΦΗ οι κ.κ. Κουτάντος, Καλουτσάκης και Τζιρίτας, εκπρόσωποι της ΔΕΑΒ, αλλά και της εταιρείας σεκιούριτι η οποία συνεργάζεται στο γήπεδο. Αντίθετα, η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν εκπροσωπήθηκε από κάποιο μέλος της.

Εξάλλου, με αφορμή το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό, οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ "Snakes" και "Κρήτες - Θ. Παπαδόπουλος", εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο για τον κρίσιμο αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνδέσμων αναφέρει:

"Σάββατο στις 15:00 και όλοι οι δρόμοι οδηγούν και πάλι στο Γεντι κουλε. Ένα παιχνίδι που κανείς μας δεν πρέπει να λείπει. Ένα ματς που πρώτα από όλους εμείς θα σκοράρουμε.

Πάμε να γεμίσουμε τον δικό μας ναό. Να δείξουμε και πάλι ότι η κατηγορία αυτή δεν μας σηκώνει. Να σηκώσουμε τον ΟΦΗ, τον δικό μας ΟΦΗ και πάλι ψηλά.
Όλοι με τα κασκόλ στα χέρια να ζεστάνουμε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα και να κάνουμε τους Άλλους να νιώσουν την ανάσα μας.

Στο πρωτάθλημα της αθώωσης «δήθεν στημένων», των κασετών, της διαφθοράς του στοιχήματος και του ΑΣΣΟΣ ημίχρονο ΔΙΠΛΟ τελικό, των διαιτητών που ο Κομπότης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να μας επιβάλλουν στα play off, θα δώσουμε μια δυνατή απάντηση το Σάββατο.

Ανθρωπάκια όπως τον Βολιώτη Δαλούκα, όπως τους Καλόπουλο, Σταθόπουλο και όλους αυτούς που στέρησαν την ομάδα από το να αγωνίζεται εκεί που ανήκει δεν θα τους αφήσουμε ξανά να στήσουν τον ΟΦΗ μας.

Ελάτε λοιπόν να τους διδάξουμε το Σάββατο άλλο ένα οπαδικό σεμινάριο. Να δουν ακόμα μια φορά ότι κυρίαρχος και προστάτης αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος και κανένα στοίχημα, διαιτητής. Όλοι τα κασκόλ μαζί μας και φύγαμε…

ΥΓ. Θοδωρή πέρασαν κιόλας 2 χρόνια φίλε. Σαν χθες μας φαίνεται. Δεν σε ξεχάσαμε. Άλλωστε μας συντροφεύεις πάντα όπου και αν πάμε.

Καλά να περνάς εκεί πάνω φίλε...

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η επιστροφή του Μηνά Πίτσου στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, είναι το ευχάριστο γεγονός για τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος μετά τον Ζορμπά, βλέπει έναν ακόμα βασικό παίκτη του να τίθεται στη διάθεσή του.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά στις επόμενες προπονήσεις, τότε μοναδικός απών το Σάββατο θα είναι ο τιμωρημένος Κώστας Κιάσσος.