Ζητά αθώωση ο Ολυμπιακός

Δημοσίευση: 24/02/2011 03:02
Συντάκτης: digitalcrete.gr
188 προβολές

Μεμονωμένο περιστατικό και όχι ευρείας κλίμακας επεισόδια χαρακτήρισε τα έκτροπα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά την απολογία της στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Oι "ερυθρόλευκοι" ζήτησαν να μην τιμωρηθεί η έδρα τους, καθώς στάθηκαν σε συγκεκριμένα δεδικασμένα για τα οποία επιβλήθηκε μία αγωνιστική τιμωρίας της έδρας και τα οποία αφορούσαν πολύ μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια (όπως υποστήριξαν οι Πειραιώτες).

Κατά τη διάρκεια της απολογίας, προβλήθηκαν μεταξύ άλλων βίντεο που δείχνουν ότι άνθρωποι των γηπεδούχων προστατεύουν τους Τζιμπρίλ Σισέ και Αλέξη Τζόρβα, κατά την αποχώρησή τους από τον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, κατέθεσε ως μάρτυρας για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του ντέρμπι.