ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί υπουργών για Siemens

16/06/2010 439 digitalcrete.gr
Το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών όσων υπουργών σχετίστηκαν με τη Siemens εγκρίνοντας αναθέσεις, διαγωνισμούς και προγραμματικές συμβάσεις το διάστημα 1997-2010 ζήτησε η Εξεταστική Επιτροπή αρμόδια για την υπόθεση Siemens. Η πρόταση δεν αφορά μόνο τους υπουργούς αλλά και τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Ομόφωνα δεκτή έγινε η πρόταση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Τζαβάρα και μάλιστα σε περίπτωση που κάποιος υπουργός αρνηθεί το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών τότε αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω της δικαιοσύνης.

Ο ίδιος υπουργός κατέθεσε στην επιτροπή εμπιστευτικά έγγραφα σύμφωνα με τα οποία η Siemens κατέβαλλε σε σχέση με τη σύμβαση 8002 του ΟΤΕ εμβάσματα 37 ,5 εκατ. ευρώ σε ξένα τραπεζικά ιδρύματα.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.