ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Αντιπαράθεση βουλευτών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην εξεταστική για τα ομόλογα

28/07/2010 146 digitalcrete.gr
Ισχυρή αντιπαράθεση ανάμεσα σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας προκλήθηκε την Τρίτη (27/7) κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Χρήστου Ντζιούνη, διευθυντή του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, στη Εξεταστική Επιτροπή για τα δομημένα ομόλογα.

Για επικοινωνιακά τεχνάσματα κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ και εκείνη με τη σειρά της έκανε λόγο για  μεθόδους τρομοκράτησης μαρτύρων ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε.

Αρχή της αντιπαράθεσης αποτέλεσε η αντίδραση του Γιώργου Παπαχρήστου από το ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εμφανίστηκε προβληματισμένος όσον αφορά τις γνώσεις του κ. Ντζιούνη στη θέση που είχε προσθέτοντας πως θα καταθέσει ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό. Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε πως ο μάρτυρας είτε γνωρίζει πράγματα από τα δομημένα ομόλογα και αποφεύγει να απαντήσει είτε δεν είναι ο κατάλληλος για αυτή τη θέση.

Η στάση του κ. Παπαχρήστου είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους Προκόπη Παυλόπουλο και Νίκο Νικολόπουλο να μιλούν για μη προστασία του μάρτυρα αλλά και πρόκλησή του με την ανοχή του προεδρείου.

Επιφυλάχτηκαν δε και για τη μελλοντική στάση της ΝΔ.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.