ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Άρση μονιμότητας στο Δημόσιο συνιστά ο Πάγκαλος

23/02/2010 620 digitalcrete.gr
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αρθεί η μονιμότητα στο δημόσιο, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, λέγοντας πως «αν καταργηθεί μια θέση στο Δημόσιο, τότε παύει να ισχύει η μονιμότητα της».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, είπε πως η κατάργηση ή η συγχώνευση δημόσιων οργανισμών θα σημάνει την κατάργηση πολλών θέσεων εργασίας, υποστηρίζοντας πως οι υπάλληλοι που εργάζονταν σε αυτή τη θέση ή θα βγουν στο δρόμο ή θα μεταταγούν.

Συνεπώς, σύμφωνα με το Σύνταγμα, υποστήριξε ο κ. Πάγκαλος, αν καταργηθεί η θέση «παύει να ισχύει και η μονιμότητα του υπαλλήλου».

Ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για 100 τέτοιους οργανισμούς, που είχαν συντάξει οι υπουργοί και τα στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης της ΝΔ, και έσπευσε να προσθέσει πως συνολικά είναι «πολύ λίγοι» αυτοί που επηρεάζονται από τις καταργήσεις ή και τις συγχωνεύσεις.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.