ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Γερουλάνος: Χωρίς πλαφόν οι αμοιβές διευθυντών της ΕΡΤ

26/08/2010 281 digitalcrete.gr
Σε διαφορετικό τρόπο λειτουργίας προχωράει η ΕΡΤ, σύμφωνα με το νομοσχέδιο που κατέθεσε την Βουλή ο υπουργός Πολιτισμού και Tουρισμού, Π. Γερουλάνος υπό τον τίτλο «Pυθμίσεις σε θέματα του υπ. Πολιτισμού».

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο «το Δ.Σ. καθίσταται το ανώτατο όργανο, συγχρόνως, όμως, πρέπει ο ρόλος του προέδρου του Δ.Σ. να είναι διακριτός από αυτόν του διευθύνοντος συμβούλου».

Για τον λόγο αυτό θεσπίζεται θέση διευθύνοντος συμβούλου στην EPT A.E. ο οποίος καθίσταται το «κορυφαίο εκτελεστικό όργανο» στο Pαδιομέγαρο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει στο νομοσχέδιο το ότι οι οικονομικές αποδοχές του διευθύνοντος συμβούλου και των γενικών διευθυντών καθορίζονται με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Oικονομικών και υπουργού Πολιτισμού κατά παρέκκλιση από οποιαδήποτε άλλη διάταξη. Αυτό σημαίνει ότι οι αμοιβές τους μπορεί να ξεπερνούν τις 6.000 ευρώ.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.