ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης συμμετείχε στο 10ο πανελλήνιο συνέδριο Αγιομαμιτών στην Κύπρο

27/07/2012 211 digitalcrete.gr
Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, συμμετείχε ως προσκεκλημένη ομιλήτρια στο 10ο πανελλήνιο συνέδριο Αντάμωμα Αγιομαμιτών, που φέτος έλαβε χώρα 21 & 22 Ιουλίου 2012 στον Άγιο Μάμα Λεμεσού και το διοργάνωσαν κάτοικοι από τον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής, Λεμεσού και Λάρνακας Κύπρου και Ρεθύμνου.

Στο Συνέδριο, που τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, κα Ελένη Μαύρου, η οποία εγκαινίασε τα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Μάμα-ντος και του Μουσείου Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης συμμετείχε ως ομιλήτρια αναπτύσσοντας το θέμα: «Ελληνική μεταναστευτική πολιτική. Ο ρόλος της Κοινωνίας, της Δημόσιας Διοίκησης και οι αλλαγές του Καλλικράτη».

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.