Αρναούτογλου απέναντι στην Νάντια Μπουλέ

Δημοσίευση: 16/10/2010 02:10
Συντάκτης: digitalcrete.gr
383 προβολές

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «Money Drop» στέκεται απέναντι στην Νάντια Μπουλέ και στο «Top Chef». Το Σάββατο (16/10) στις 21.00 το τηλεπαιχνίδι του MEGA με τον Αρναούτογλου θα κοντραριστεί με το reality μαγειρικής με την Μπουλέ στην παρουσίαση. Από την κοινή συνύπαρξη στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» τώρα στην μάχη της τηλεθέασης.

Το «Money Drop» είναι το νέο ζωντανό τηλεπαιχνίδι του MEGA που θα ανατρέψει όλα όσα ξέραμε για τα τηλεπαιχνίδια μέχρι σήμερα.

Οι παίχτες ξεκινούν το παιχνίδι έχοντας μπροστά τους 300.000?. Ναι, ακριβώς μπροστά τους, σε αληθινά χαρτονομίσματα! Ανάλογα με το πόσο σίγουροι είναι για τις γνώσεις τους, ποντάρουν αυτά τα λεφτά στις εναλλακτικές απαντήσεις που τους δίνονται. Όσα περισσότερα τα λάθη, τόσο μεγαλύτερες οι απώλειες. Όμως, αν ποντάρουν στις σωστές απαντήσεις, κερδίζουν και φεύγουν από το παιχνίδι κατά πολλά (πάρα πολλά) ευρώ πλουσιότεροι!!! Τόσο απλά.

Την ίδια στιγμή στον ΑΝΤ1 η Νάντια Μπουλέ μας παρουσιάζει 16 επαγγελματίες σεφ, που έρχονται αντιμέτωποι διεκδικώντας τον κορυφαίο τίτλο του «Top Chef»!

Όλοι τους μαγειρεύουν υπέροχα. Έχουν σπουδάσει την τέχνη της γαστρονομίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και είναι όλοι έμπειροι και ταλαντούχοι σεφ. Μάλιστα οι περισσότεροι έχουν ήδη επιτυχημένη καριέρα, καθώς έχουν θητεύσει σε καλά εστιατόρια ή έχουν δημιουργήσει δικές τους επιχειρήσεις.

Εκτός από το κοινό τους πάθος για τη γαστρονομία, έχουν και κοινό στόχο: να 'γευτούν' την επιτυχία και να ανακηρυχθούν «Top Chef» της Ελλάδας. Όμως, αυτό θα το καταφέρει όποιος εντυπωσιάσει περισσότερο τους καταξιωμένους κριτές, Ηλία Μαμαλάκη, Χριστόφορο Πέσκια, Απόστολο Τραστέλη και Ερβέ Προνζάτο.

Σύμβουλος της εκπομπής πίσω από τις κάμερες θα είναι ο γνωστός chef Γιώργος Βενιέρης, executive chef του βραβευμένου με 'Χρυσούς Σκούφους' «Electra Restaurant» του ξενοδοχείου «Electra Palace» και καθηγητής στη σχολή γαστρονομίας «Chef D'Oeuvre».

Στο παρελθόν εργάστηκε στα επίσης βραβευμένα με 'Χρυσούς Σκούφους' «Beau Brummel» (ως executive chef) και «Σπονδή» (ως Α' Μάγειρας), στα ξενοδοχεία «Astir of Paros», «Hilton» Schiphol Airport Amsterdam, «Vardis Pentelikon Hotel», στα εστιατόρια «Peters» και «Χοχλιδάκι» στην Αθήνα και «Πούντα» στη Φολέγανδρο, καθώς και στην εταιρία «Private Catering».

Ακόμη, ήταν σύμβουλος μενού στα εστιατόρια «Veggera» (Πάτμος), «Cavo Tagoo» (Μύκονος), «Delfi» (Ουτρέχτη Ολλανδίας) και «Exo» (Αθήνα). Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στα φεστιβάλ «Sani Gourmet Festival» και «Σινεμά στο πιάτο». Έχει κερδίσει διεθνείς διακρίσεις σε διαγωνισμούς γαστρονομίας και έχει συμμετάσχει ως guest σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.