Αχτύπητος ο Λαζόπουλος - Έστειλε τον ALPHA ξανά στην κορυφή

Δημοσίευση: 09/06/2010 06:06
Συντάκτης: digitalcrete.gr
366 προβολές

Μέχρι 60,4% έκανε το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» την Τρίτη 8/6 με αποτέλεσμα η σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου να ωφελήσει τον ALPHA και να τον στείλει στην κορυφή του συνόλου των καναλιών.

Συγκεκριμένα το κανάλι της Κάντζας έκανε 21%, αφήνοντας δεύτερο το MEGA με 19,4% (η «Έρευνα» που πήγε στην Νότιο Αφρική λίγο πριν το Μουντιάλ έκανε μέχρι 16,5%). Τρίτος ήταν ο ΑΝΤ1 με 15,9% (οι «Χίλιες και μία νύχτες» έκαναν μέχρι 19,6%) και ακολούθησε το ALTER με 11,4%, το STAR με 8,6%, η ΝΕΤ με 5,9%, ο ΣΚΑΪ με 3,4%, η ΕΤ3 με 2,5% και η ΕΤ1 με 2,4%.

«Μια ζωή ρεπορτάζ» του Πάνου Σόμπολου

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Σόμπολου, Προέδρου της ΕΣΗΕΑ, με τίτλο «Μια ζωή ρεπορτάζ». Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ, 1ος όροφος (Ακαδημίας 20 και Βουκουρεστίου).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν κατ' αλφαβητική σειρά οι: Κώστας Γκιουλέκας, δημοσιογράφος & βουλευτής Ν.Δ., Γιώργος Λιάνης, δημοσιογράφος & βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ., Χρήστος Μεμμής, διευθυντής εφημ. «ΤΑ ΝΕΑ», Αλέξης Παπαχελάς, διευθυντής εφημ. «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», Όλγα Τρέμη, δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού «MEGA», Γιώργος Χαρβαλιάς, διευθυντής εφημ. «ΕΘΝΟΣ».