O πολιτιστικός σύλλογος Χανίων, ROCK ON SOUTH, επιστρέφει με τη σημαντικότερη διοργάνωση που έχει παρουσιάσει έως τώρα! Στα πλαίσια του CHANIA ROCK FESTIVAL 2009, παρουσιάζει τo Σάββατο 8 Αυγούστου, στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ, έξι (6) συγκροτήματα σε ένα εκπληκτικό υπερθέαμα ηχοχρωμάτων!
Α Ν Α Τ Η Ε Μ Α (UK),
ROTTING CHRIST (GR),
PILIGRIM (RUS),
SOUNGEIST (GR),
PLAYGROUNDED (GR)
EVERFAILED (GR)
Πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα των ANATHEMA, που θεωρείται ως μια από τις πιο αγαπημένες εγγλέζικες μπάντες του ελληνικού κοινού, θα ταξιδέψει ειδικά από την Αγγλία για να συμμετέχει στο CHANIA ROCK FESTIVAL, και δε θα εμφανιστεί σε καμία άλλη ελληνική διοργάνωση αυτό το καλοκαίρι. Το ίδιο θα συμβεί και για τη ρώσικη μπάντα PILIGRIM που θα ταξιδέψει από τη Μόσχα ειδικά για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Να αναφέρουμε ότι οι ANATHEMA είχαν ξανασυμμετάσχει το 2002 ξανά στο Εθνικό Στάδιο Χανίων σε μία «μαγική» νύχτα ενώ οι PILIGRIM – ένα τεράστιο όνομα στη Ρωσία- έρχονται για την παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας!!!
Ανάμεσα στις δύο αλλοδαπές μπάντες θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους έλληνες με την 20ετή λαμπρή πορεία : R. CHRIST ίσως τη μοναδική μπάντα της ευρύτερης ελληνικής rock σκηνής που έχει κάνει «αυτό που λέμε» διεθνή καριέρα – έχοντας παίξει σε κάθε γωνιά του κόσμου τιμώντας τη χώρα μας διεθνώς.
Νωρίτερα θα απολαύσουμε τους SOUNDGEIST από το Ηράκλειο (που θα μας παρουσιάσουν την πρόσφατη καταπληκτική δισκογραφική τους δουλειά) , τους PLAYGROUNDED από τα Χανιά, μια ανερχόμενη ήρεμη δύναμη που θα μας μαγέψει με τις υπέροχες μελωδίες της, ενώ, την αρχή θα κάνει στο festival η πλέον αγαπημένη metal μπάντα των Χανίων EVERFAILED
Για άλλη μία φορά ο πολιτιστικός σύλλογος ROCK ON SOUTH, δίνει την ευκαιρία στο κρητικό κοινό να συμμετέχει σε ένα πραγματικά μεγάλο μουσικό γεγονός !!! Επίσης δίνει την ευκαιρία σε τοπικά σχήματα να εμφανιστούν μαζί με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, κάτι που θα σημαδέψει την πορεία τους. Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 17:00. Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε όλα τα κεντρικά σημεία των πόλεων της Κρήτης στην τιμή των 30€.
Πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλους όσους επιλέξουν CHANIA ROCK FESTIVAL και φέτος – στο πιο καυτό σαββατόβραδο της χρονιάς!!!
Eπίσημη παρουσίαση του C.R.F 2009 από τον πολιτιστικό σύλλογο ROCK ON SOUTH, θα γίνει τη Δευτέρα 15/6, στην τηλεοπτική εκπομπή “ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ” στις 18:40 στη ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (www.neatv.gr) - Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πλάνα από το περσινό CRF αλλά & πολλά video clips από τις μπάντες που θα εμφανιστούν φέτος στο Εθνικό Στάδιο Xανίων στις 8/8.
Πληροφορίες σχετικά με το CHANIA ROCK FESTIVAL:
www.myspace.com/chania_rock_festival
chaniarockfest@yahoo.gr
Με την υποστήριξη του Digital Crete