Σε απόλυτο μουσικό γεγονός εξελίσσεται ο Διαδικτυακός Μουσικός Διαγωνισμός Eurovoice 2010, καθώς στη σκηνή του ΟΑΚΑ, πρόκειται να βρεθούν ο Enrique Iglesias και η Anastacia! Ειδικότερα, το Eurovoice, που θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2010 με τη συμμετοχή 33 χωρών, θα μας επιφυλάσσει αρκετές μουσικές εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν εν καιρώ.
Στο τελευταίο του άλμπουμ, που περιλαμβάνει 14 επιτυχίες, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Usher, Akon, Nicole Scherzinger (Pussycat Dolls), αλλά και ο μύθος Lionel Richie.
Στην ίδια σκηνή θα βρεθεί και η Anastacia που έχει δώσει τα μουσικά της διαπιστευτήρια μέσα από κομμάτια που έχουν γνωρίσει επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο.