Η Fox επιβεβαίωσε τη συνέχεια της σειράς που έχει κερδίσει φίλους σε κάθε άκρη του πλανήτη. Η απόδραση συνεχίζεται… Η απεργία των σεναριογράφων για αρκετές εβδομάδες, αποτέλεσε το λόγο που η τρίτη σεζόν της σειράς Prison Break τελείωσε πριν την ώρα της στο δέκατο τρίτο επεισόδιο.
Τα τελευταία από αυτά παρουσίασαν την πορεία των δύο αδερφών στον Παναμά και όπως επιβεβαιώνεται από τα νέα δεδομένα, το 13ο ήταν και το τελευταίο της περασμένης σειράς. Στην τέταρτη σεζόν ο Wentworth Miller (Michael) θα ξεκινήσει την αναζήτηση των στελεχών της «εταιρίας», στους οποίους οφείλεται η δολοφονία της αγαπημένης του. Στο πλευρό του θα βρίσκεται και αυτή τη φορά ο Dominic Purcell (Lincoln).
Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα και θα λάβουν χώρα στο Los Angeles. Αναμένονται περαιτέρω λεπτομέρειες για την ημερομηνία έναρξης προβολής των νέων επεισοδίων.
Πηγή: cosmo.gr