ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Ο Sting τα χώνει στο X Factor

14/11/2009 709 digitalcrete.gr
Με τα χειρότερα λόγια μίλησε ο Sting για το talent Show, X Factor χαρακτηρίζοντας το φρικτό και παράλογο.

Παράλληλα, ο Βρετανός τραγουδιστής υπογράμμισε πως δεν μπορεί να βρει κανένα ταλέντο στην κριτική επιτροπή. Εννοείται βέβαια πως αναφερόταν στην αγγλική έκδοση του show, αν και τα σχόλια του σίγουρα αφορούν το σύνολο των talent show σε όλο τον πλανήτη.

"Οι συμμετέχοντες δεν ενθαρρύνονται να δημιουργήσουν κάτι το ξεχωριστό ή να βάλουν την δική τους υπογραφή. Το X Factor είναι ένα παράλογο show όπου κριτές, χωρίς κάποιο αναγνωρίσιμο ταλέντο, εκτός βέβαια από την αυτό-προβολή, δίνουν συμβουλές τι να φοράς και σε ποιους να μοιάζεις. Είναι φρικτό".

Επιπλέον, ο Sting θυμίζει στο κόσμο που βρίσκονται τα αληθινά ταλέντα. "Τα αληθινά ταλέντα θα έπρεπε να είναι στις pubs και τα clubs αλλά δυστυχώς και αυτά κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Η μουσική βιομηχανία ήταν πάντα κάτι πολύ σημαντικό για την Αγγλία και πάντα έφερνε πολλά λεφτά. Αν νομίζουν όμως πως το X Factor θα κάνει κάτι ανάλογο, γελιούνται".

Ο νέος δίσκος του Sting, If on a Winter's Night... κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και στην Αμερική βρίσκεται στο Νο 6 του Billboard. Οι κριτικές πάντως δεν ήταν και οι καλύτερες.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.