Την παραίτησή του από τη διεύθυνση της "SportDay" υπέβαλε ο Μιχάλης Τσώχος, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, όπως και ο Μιχάλης Τσαπίδης.
Τη θέση του εκδότη-διευθυντή αναλαμβάνει ο Γιώργος Χελάκης, ενώ αρχισυντάκτες παραμένουν ο Γιώργος Μαζιάς και Βάιος Τσούτσικας.
Ο NovaSport Fm και η εφημερίδα είναι σε συνεννόηση με το Μιχάλη Τσώχο για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους από άλλη διευθυντική θέση εντός ομίλου.
Ο Μιχάλης Τσώχος μίλησε στους εργαζόμενους της «SportDay» για την απόφαση του, ενώ το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Χελάκης, ο οποίος επαναδραστηριοποιείται δυναμικά μετά από αρκετούς μήνες.
Παράλληλα έγινε γνωστό στους συντάκτες ότι δεν υπάρχει θέμα απολύσεων (θα γίνουν επαφές για υψηλόμισθα στελέχη να μειώσουν τις απολαβές τους) και ότι καθιερώνεται η 5νθημερη εργασία για όλους τους δημοσιογράφους. Στις προθέσεις του ομίλου είναι να γίνουν και νέες επενδύσεις στα ΜΜΕ.