Στο ρόλο της πριγκίπισσας Diana η Keira Knightley

Δημοσίευση: 19/10/2010 10:10
Συντάκτης: digitalcrete.gr
324 προβολές

Λίγα βήματα πριν το “βασιλικό” ρόλο της ζωής της φαίνεται πως βρίσκεται η Βρετανίδα ηθοποιός Keira Knightley, η οποία είναι το “φαβορί” για να υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana σε ταινία για τη ζωή της.

Η 25χρονη πρωταγωνίστρια των “Πειρατών της Καραϊβικής”, το 2008 υποδύθηκε την Georgiana, πέμπτη δούκισσα του Devonshire και μακρινή συγγενή της Diana.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται ως επικρατέστερα για το ρόλο, είναι κι αυτό της Αμερικανίδας Scarlett Johansson, ενώ η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Helen Mirren, ακούγεται πως θα υποδυθεί τη μητέρα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, Francis Shand Kydd.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2011 και πιο συγκεκριμένα την ημερομηνία των γενεθλίων της Diana.