Απάντησε τελικά η Adobe στην Apple

Δημοσίευση: 01/05/2010 11:05
Συντάκτης: digitalcrete.gr
495 προβολές

Με μια σύντομη απάντηση στο επίσημο blog της εταιρείας, ο διευθυντής της Adobe Κέβιν Λιντς απάντησε στον Steve Jobs της Apple, ο οποίος με γράμμα του είχε ανακοινώσει το “βέτο” της Apple στην τεχνολογία Flash.

“Είμαστε σίγουροι ότι η Apple και η Adobe μπορούν να συνεργαστούν, όπως συμβαίνει με πολλές εταιρείες. Μπορούμε να παρέχουμε εκπληκτικές εμπειρίες στους χρήστες με την τεχνολογία Flash στα iPhones, τα iPads και τα iPod Touch”, αναφέρει ο Λιντς, που δεν παρέλειψε όμως να πει ότι αυτή την περίοδο η Adobe ασχολείται με το Android και άλλες συσκευές.

“Η Adobe θα κυκλοφορήσει το Flash Player 10.1 στο λειτουργικό σύστημα Android της Google τον Μάιο, ενώ από τον Ιούνιο θα είναι διαθέσιμο και αλλού”, είπε στο σημείωμα του ο διευθυντής.

“Από δω και στο εξής , ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός συσκευών που θα χρησιμοποιούν τον Flash Player θα διοχετεύονται στην αγορά, κι έτσι οι καταναλωτές θα έχουν τεράστια γκάμα επιλογής”.