Σεφερλής: Έκανε εντύπωση η διάρκειά μου στο χρόνο

Δημοσίευση: 11/09/2011 02:09
Συντάκτης: digitalcrete.gr
440 προβολές

Για την επαγγελματική του πορεία, την αγάπη του κόσμου και την πρόταση του Mega να συμμετάσχει στο "Just the 2 of us" μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός αναφέρθηκε σε όσους τον θεωρούν και τον χαρακτηρίζουν "ατάλαντο", λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Προφανώς, έκανε εντύπωση σε κάποιους ανθρώπους η συνεχώς αυξανόμενη ανταπόκριση των παραστάσεών μου, η διάρκειά μου στο χρόνο, και είπαν να με προσέξουν λίγο παραπάνω. Δεν απέκτησα, όμως, ξαφνικά ταλέντο, ούτε ξεκίνησα να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Μόνο όταν κάποιος έρθει στο θέατρο και μπει στη διαδικασία να καταλάβει ποιος πραγματικά είμαι, θα κατανοήσει τι ακριβώς κάνω. Και εγώ λογοδοτώ μόνο στον κόσμο και σε αυτόν θέλω μόνο να αρέσω. Οποιοσδήποτε άλλος εμένα δεν με αφορά καθόλου".

Ο Μάρκος Σεφερλής παραδέχεται ότι δεν ενοχλείται όταν τον χαρακτηρίζουν "λαϊκό", αφού όπως λέει είναι τιμή του.

"Είναι τιμή μου να είμαι λαϊκός, γιατί στο λαό απευθύνομαι. Δεν ξέρω οι άλλοι τι εννοούν όταν με λένε «λαϊκό», γιατί στην ουσία υποτιμούν τον κόσμο που με βλέπει. Εδώ έρχονται από ένας απλός εργάτης, μέχρι ο επιστήμονας-άνθρωποι απ’ όλες τις κοινωνικές τάξεις. Με θυμώνει, όμως, όταν με λένε «ατάλαντο». Αν είμαι ατάλαντος και έχω κάνει αυτά που έχω κάνει, πού να ’χα και ταλέντο".

Απαντώντας σε ερώτηση για την πρόταση του Mega για το "Just the 2 Οf Us", είπε ότι τον εξέπληξε.

"Δεν περίμενα ότι το Mega θα μου έκανε τέτοια πρόταση, γιατί νόμιζα ότι εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους εκείνους που θα ήθελε το κανάλι στο πρόγραμμά του. Ο κύριος λόγος που συμφώνησα τελικά να το κάνω ήταν ο φιλανθρωπικός, γιατί μου αρέσει, όπου μπορώ, να βοηθάω τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη", είπε.