Θεατρική παράσταση για παιδιά από το θέατρο Μορφές

Δημοσίευση: 23/12/2010 01:12
Συντάκτης: digitalcrete.gr
584 προβολές

Συνεχίζεται και αύριο Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου  Ηρακλείου «Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά 2011» η Θεατρική Παράσταση για παιδιά «Φεγγαροκαμώματα» του Γιάννη Φίλια από το Θέατρο «Μορφές», στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου και ώρα 18:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Αν διαφορετικά συναισθήματα συγκρούονταν και δίχαζαν τις δύο όψεις του φεγγαριού  πως θα συμπεριφερόταν; Μπορεί ένα φεγγάρι να μεταμφιεστεί; Μπορεί μια αγάπη να είναι πιο λαμπρή κι απ’το φεγγάρι; Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να αντισταθεί στις κακές διαθέσεις του φεγγαριού; Εξαρτάται από μας αν θα υπερισχύσει η σκοτεινή ή η φωτεινή πλευρά του; Πόση δύναμη μπορεί να μας δώσει η πίστη και η ελπίδα;

Αυτά και άλλα πολλά είναι το θέμα της φετινής παράστασης του θεάτρου ΜΟΡΦΕΣ.<<Μια ιστορία για την αγάπη, την πίστη, την ελπίδα...και την τριχόπτωση!!>>.

'Φεγγαροκαμώματα' λοιπόν στο θέατρο ΜΟΡΦΕΣ. Ένα κείμενο του Γιάννη Φίλια-εμπνευσμένο από ένα παραδοσιακό παραμύθι- ο οποίος υπογράφει και τα τραγούδια της παράστασης. Μια ιστορία τρυφερή, συγκινητική, αστεία και αλλιώτικη από τις άλλες, πλαισιωμένη με ζωντανή μουσική. Ένα παραμύθι  που μπορούν να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι.

Σκηνοθεσία:  Γιάννα Κεφάλα

Κείμενο-Μουσική: Γιάννης Φίλιας

Σκηνογραφία-Κοστούμια: Μπάμπης Κουτουλάκης

Ήχος-Φώτα:  Νίκος Αρετάκης

Αφήγηση:  Γιάννης Παραουλάκης

Ασημένια: Ροδούλα Κρανιωτάκη-Γιάννα Κεφάλα

Μοντεράτος: Πάνος Ιωαννίδης

Φεγγάρι: Κώστας Μεταξάκης-Σίμος Χριστοδούλου

Παίζουν οι μουσικοί

Γιάννης Παραουλάκης:  πιάνο

Αλλά και όλος ο θίασος συμμετέχει μουσικά στην παράσταση.

Με Ελεύθερη Είσοδο για το κοινό.