ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Ένταση στο λιμάνι του Ηρακλείου

10/05/2008 1,535 digitalcrete.gr
22 φορτηγά εν αναμονή να φορτώσουν στο Festos Palace, το πλοίο των Μινωικών Γραμμών, βρίσκονται στο λιμάνι του Ηρακλείου. Υπάρχει φόβος για επεισόδια όμως μέχρι στιγμής όλα βαίνουν κανονικά.

Μικροεπεισόδια υπήρξαν όμως δεν εξελήχθηκαν μόλις επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι. Γίνεται κανονικά πλέον η επιβίβαση των φορτηγών στο πλοίο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα προϊόντα που ήρθαν στο λιμάνι του Ηρακλείου, έφτασαν από Μοίρες, Τυμπάκι, μέχρι και Ιεράπετρα, με τους οδηγούς να είναι αποφασισμένοι να επιβιβαστούν.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.