Εργατικό δυστύχημα στα Χανιά

Δημοσίευση: 21/07/2008 04:07
Συντάκτης: digitalcrete.gr
1283 προβολές

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο νέοι αλλοδαποί εργάτες, όταν κεραυνοβολήθηκαν από ηλεκτρικό ρεύμα ενώ εργάζονταν σε οικοδομή στην περιοχή των εργατικών κατοικιών στη Χαλέπα.

Το δυστύχημα έγινε όταν κατά τη διάρκεια της εργασίας, ο 22χρονος Σύριος ακούμπησε ένα από τα σίδερα σε καλώδιο υψηλής τάσης της ΔΕΗ, που βρισκόταν δίπλα στην οικοδομή με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία. Ο συνάδελφός του – ένας 23χρονος Αιγύπτιος- έτρεξε δίπλα του για να τον βοηθήσει με αποτέλεσμα να χτυπήσει και εκείνον το ρεύμα.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τους δύο εργάτες στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά. Το μεσημέρι της Δευτέρας (21/7) η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του υπεύθυνου εργολάβου της οικοδομή.

Πηγή: cosmo.gr