Ξεκινά η δίκη των Ζωνιανών

Δημοσίευση: 28/04/2009 11:04
Συντάκτης: digitalcrete.gr
628 προβολές

Ξεκινά την Τρίτη (28/4) η δίκη των κατηγουρουμένων για τις συμπλοκές στα Ζωνιανά Κρήτης. Στο Εφετείο Αθηνών αρχίζει η δίκη των 53 ατόμων που συνελήφθησαν τον Νοέμβριο του 2007, μετά από συμπλοκή της Αστυνομίας με κατοίκους της περιοχής των Ζωνιανών στην Κρήτη, που τραυμάτισε βαριά έναν αστυνομικό.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν διώξεις για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρες ανθρωποκτονίας, διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών, καθώς και ληστείες.

Το πρωτοφανές περιστατικό που είχε σημειωθεί στα Ζωνιανά Ρεθύμνου αφορουσε τα πυρά που δέχτηκε κομβόι αστυνομίας με 12 οχήματα και 40 αστυνομικούς από 20 περίπου άτομα. Η αστυνομία είχε μεταβεί στην περιοχή με σκοπό την αναζήτηση και σύλληψη ενός 24χρονου από την περιοχή που βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χασίς και κοκαϊνης.

Πηγή: cosmo.gr