Τραγωδία αργά τη νύχτα της Τετάρτης στο Καστέλλι Κισάμου. Ένας 34χρονος επιχειρηματίας, ο Κυριάκος (Τάκης) Τσέγκας έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε γύρω στις 11.30 μ.μ, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα, τύπου τζιπ, που οδηγούσε, έφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε δέντρο.
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.
Ο 34χρονος οικογενειάρχης (μ’ ένα μικρό κοριτσάκι και τη σύζυγό του να διανύει τον έκτο μήνα κύησης, περιμένοντας το δεύτερο παιδί τους) είχε τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην περιοχή.
Ο θάνατός του συγκλόνισε την κοινωνία της Κισάμου, καθώς ήταν πολύ αγαπητός. Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν χθες στην ψαροταβέρνα που διατηρούσε ο άτυχος 34χρονος -μαζί με τον αδελφό του- αδυνατώντας να πιστέψουν ότι ο Τάκης, το χαμογελαστό παιδί, δεν είναι πια μαζί τους.
Η κηδεία του 34χρονου θα γίνει σήμερα, στις 5 το απόγευμα, στην Αθήνα.