Στην Αλεξανδρούπολη η Νομάρχης Ηρακλείου

Δημοσίευση: 23/07/2008 12:07
Συντάκτης: digitalcrete.gr
971 προβολές

Συνέντευξη τύπου για την προβολή του κρητικού ελαιολάδου και των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων παραχώρησε στην Αλεξανδρούπολη η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

Η συνέντευξη τύπου δόθηκε στα πλαίσια της συμμετοχής της Νομαρχίας Ηρακλείου με περίπτερο στη 13η Εμπορική Έκθεση Αλεξανδρούπολης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τονίστηκαν οι ευεργετικές ιδιότητες του κρητικού ελαιολάδου για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στα χαρακτηριστικά της κρητικής διατροφής με την παράλληλη προβολή των προϊόντων των τεσσάρων ενώσεων αγροτικών συνεταιρισμών του Νομού.

Η κ. Σχοιναράκη υπογράμμισε: «Ως Νομαρχιακή Αρχή Ηρακλείου στοχεύουμε, μέσα και από την πολύ καλή συνεργασία μας με τις ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών του Νομού μας, στην ποιοτική αγροτική ανάπτυξη, που θα έχει ως αποτέλεσμα καλύτερα προϊόντα για όλους μας και ιδιαίτερα για τους καταναλωτές που αναζητούν την ποιότητα και μια διέξοδο από τα διατροφικά πρότυπα που επιβάλει ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Σε μια εποχή που πολλά προϊόντα διατροφής ενοχοποιούνται για την περιεκτικότητά τους σε βλαβερές ουσίες, τα κρητικά προϊόντα αποτελούν μια σοβαρότατη πρόταση για επιστροφή στην υγιεινή διατροφή».

Πηγή: nah.gr