Συλλήψεις σε Μάλια και Χερσόνησο

Δημοσίευση: 06/08/2008 12:08
Συντάκτης: digitalcrete.gr
5059 προβολές

Εντατικοποίηση των ελέγχων στα τουριστικά θέρετρα της Κρήτης αποφασίστηκε σε σύσκεψη που συγκάλεσε την Τρίτη (5/8) ο Εισαγγελέας Ηρακλείου Ν. Μαρκάκης, ενώ 37 συλλήψεις πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. σε Μάλια και Χερσόνησο.

Κατά τους ελέγχους θα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση, στην ηχορύπανση, στην αυστηρή τήρηση της προκαθορισμένης χωρητικότητας των μπαρ, στους πορτιέρηδες και στα συστήματα πυροπροστασίας.

Στο μεταξύ, σε 37 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, μετά από ελέγχους στις περιοχές των Μαλίων και της Χερσονήσου. Μεταξύ αυτών βρίσκονται:

Συνιδιοκτήτης καφέ μπαρ, στο συρτάρι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 2 περίστροφα των 22mm και 125 φυσίγγια του ιδίου διαμετρήματος.

Ιδιοκτήτης που απασχολούσε 9 αλλοδαπούς εργαζόμενους χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.

Βρετανός , που διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα. Πρόκειται για την 7η ανάλογη περίπτωση. Η προανάκριση δείχνει ότι οι Βρετανοί αγοράζουν τα χαρτονομίσματα μέσω Διαδικτύου.

Δύο τσιγγάνοι που καθοδηγούσαν ανήλικους σε αρπαγές, οι οποίοι προπηλάκισαν και έσκισαν τα ρούχα αστυνομικών.

Γυμνό Βρετανό που επεδείκνυε τα γεννητικά όργανα ανάμεσα σε εκατοντάδες τουρίστες κατά την έξοδο τους από μπαρ.

Ιδιοκτήτη που απασχολούσε παράνομα στο κατάστημα του 6 αλλοδαπούς και ημεδαπούς εργαζόμενους.

Πηγή: cosmo.gr