Σεμινάριο Ving Tsun Kung Fu με τον Philipp Bayer στη Σητεία

Δημοσίευση: 09/04/2014 12:04
Συντάκτης: digitalcrete.gr
2782 προβολές

Στις 11 Μαίου του 2014 Θα φιλοξενείτε στη Σητεία ο Philipp Bayer για ένα σεμινάριο διαρκείας 14 ημερών.

O κύριος Bayer αποδέχτηκε τη πρόσκληση του Άκη Κουνελάκη, δάσκαλο της σχολής Ving Tsun Kung Fu Sitia School Est.2008 και Ving Tsun Kung Fu Association Europe Heraklion - School και έτσι για πρώτη φορά μετά από 20
χρόνια που πραγματοποιείτε το συγκεκριμένο γεγονός σε περιοχή της Ισπανίας θα πραγματοποιηθεί ένα τέτοιου μεγέθους σεμινάριο Ving Tsun στην πανέμορφη πόλη της ανατολικής Κρήτης.

Το Ving Tsun Kung Fu είναι ένα ολοκληρωμένο κινέζικο μαχητικό σύστημα, το οποίο δημιουργήθηκε πριν από περίπου 300 χρόνια. Μετά από μερικές γενιές ο Yip Man έφερε το σύστημα στο Hong Kong και έτσι άρχισε η εξάπλωσή του στο Δυτικό κόσμο. Στους μαθητές του ανήκουν ο διάσημος ηθοποιός Bruce Lee και ο θρύλος Wong Shun Leung. Ο Wong Shun Leung ήταν ο διασημότερος μαχητής του Ving Tsun, ο οποίος ήταν επίσης πρότυπο για την μαχητική εκπαίδευση του Bruce Lee. To 1983 ξεκίνησε ο Philipp Bayer τις σπουδές του στον Wong Shun Leung στο Hong Kong και στη συνέχεια ίδρυσε το 1990 την Ving Tsun Kung Fu Association Europe, η οποία εξαπλώθηκε σε 15 χώρες στον κόσμο. Το 1994 άρχισε την εκπαίδευσή του ο Sven Scheffen στο Ving Tsun στη Γερμανία και ξεκίνησε ο ίδιος να διδάσκει στην Ελλάδα (Ηράκλειο Κρήτης) από το 1996, όπου και ως μαθητής του Philipp Bayer ήταν ο μοναδικός αντιπρόσωπος της Ving Tsun Kung Fu Association Europe. Αισθανόμενος χρέος αλλά και όνειρό του να ξεκινήσει από κει που τόσο άδικα και απότομα σταμάτησε ο δάσκαλός του, ο Άκης Κουνελάκης -ως ο μοναδικός μαθητής του Sven Scheffen που ολοκλήρωσε το σύστημα υπό τη διδασκαλία του- συνεχίζει τη διδασκαλία του Ving Tsun στη Σητεία Κρήτης, πάντα με την άμεση συνεργασία και καθοδήγηση του Philipp Bayer, ο οποίος και έχρησε τον Άκη Κουνελάκη τον μοναδικό πλέον αντιπρόσωπο της Ving Tsun Kung Fu Association Europe στην Ελλάδα, με σκοπό να εξαπλώσει την πολεμική αυτή τέχνη στην υπόλοιπη Ελλάδα.


Για περισσότερες πληροφορίες
Άκης Κουνελάκης : 6946286596
Facebook: akis.kounelakis