Ανοιχτό παιχνίδι στο Μάντσεστερ

Δημοσίευση: 29/01/2020 07:01
Συντάκτης: digitalcrete.gr
2470 προβολές

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ με φόντο τον τελικό του Λιγκ Καπ ξεχωρίζει στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι. Αναμετρήσεις και από τα Κύπελλα Ιταλίας, Ισπανίας, αλλά και ματς από την Πρέμιερ Λιγκ, την Πορτογαλία και τη Β’ Γερμανίας περιλαμβάνει επίσης το πρόγραμμα.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Είναι η τρίτη φορά που θα παίξουν φέτος. Στο πρωτάθλημα, η Γιουνάιτεντ νίκησε στην έδρα της Σίτι με σκορ 2-1 στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ η Σίτι επικράτησε 3-1 στο «Ολντ Τράφορντ» και είναι απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης για τρίτη διαδοχική σεζόν. Να σημειωθεί ότι ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει, που σημαίνει ότι σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ νικήσει με δύο γκολ διαφορά (όποιο και να είναι το σκορ), θα υπάρξουν πέναλτι για να προκύψει ο νικητής.

Η Σίτι στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε 4-0 εντός έδρας τη Φούλαμ (Τσάμπιονσιπ) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Από την άλλη, η ομάδα του Σόλσκιερ πήρε και αυτή το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ξεπερνώντας εύκολα το εμπόδιο της Τρανμίρ (Λιγκ 1) με σκορ 6-0. Στα εξωαγωνιστικά, οι διαμαρτυρίες του κόσμου για τη διοίκηση συνεχίζονται και γίνονται όλο και πιο έντονες.

Η Γιουνάιτεντ για να έχει ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει να παίξει αναγκαστικά ανοιχτά, καθώς ψάχνει τουλάχιστον δύο τέρματα. Η άμυνά της όμως είναι σταθερά αναξιόπιστη από το ξεκίνημα της σεζόν, οπότε η λογική λέει ότι θα πάμε σε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Επιλογή μας θα είναι το goal/goal συνδυαστικά με το over, που αγγίζει το 2,00, όπως βλέπουμε στο kingbet.

Ιντερ – Φιορεντίνα

Νοκ άουτ προημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Οποια περάσει θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη Νάπολι. Στο μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα, στις 15 Δεκεμβρίου, Φιορεντίνα – Ιντερ 1-1.

Η Ιντερ δεν έχει μπει καλά μέσα στο 2020, προέρχεται από τρίτη σερί ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 1-1 απέναντι στην Κάλιαρι. Το εντυπωσιακό είναι ότι και στις τρεις αυτές ισοπαλίες ισοφαρίστηκε σχεδόν στο ίδιο λεπτό (75’, 77’, 79’) από Κάλιαρι, Αταλάντα και Λέτσε. Πλέον, βλέπει τη Γιουβέντους να παίρνει προβάδισμα στη μάχη για τον τίτλο και η ίδια καλείται να βρει και πάλι τα πατήματά της.

Η Φιορεντίνα προέρχεται από το 0-0 με την Τζένοα, σε ένα παιχνίδι που είχε κορυφαίο τον τερματοφύλακά της, ο οποίος μεταξύ άλλων έπιασε και πέναλτι. Τρίτο σερί ματς που κράτησε το μηδέν στην άμυνα στη Σέριε Α, αν και αυτή τη φορά η εμφάνισή της δεν ήταν καλή. Ακολουθεί για το πρωτάθλημα το πολύ σπουδαίο ματς με τη Γιουβέντους.

Το σύνολο τερμάτων «2-3» καλύπτει πολλά πιθανά σκορ.