H πρώτη μέρα στο Ηράκλειο τα είχε όλα!

Δημοσίευση: 03/09/2022 07:09
Συντάκτης: digitalcrete.gr
564 προβολές

Αυτό που συνέβη την πρώτη μέρα στο Παγκρήτιο Στάδιο, δεν έχει προηγούμενο. Από την ώρα που άνοιξαν οι πόρτες η ροή του κόσμου ήταν συνεχής, ως αργά, όταν και έκλεισε η μουσική.

Τα κάρβουνα, οι ξυλόφουρνοι και οι σχάρες πήραν μπροστά από νωρίς και κυριολεκτικά δεν έσβηναν. Ο πλουραλισμός των γεύσεων και αρωμάτων σου άνοιγε την όρεξη, ακόμα και αν είχες φάει.

Αξίζει όμως να αναφέρουμε ότι η προσέλευση ρεκόρ της Παρασκευής δεν είχε προηγούμενο, στα 3 χρόνια που πραγματοποιείτε το φεστιβάλ. Οι street food lovers είδαν έκπληκτοι ένα διαφορετικό σκηνικό, μιας και ένα πελώριο Burger στο κέντρο του χώρου αποτέλεσε την attraction του φεστιβάλ.

Το Burger Booth που στήθηκε για τους djs αποτέλεσε και ένα ξεχωριστό σημείο φωτογράφησης για τους φίλους του φεστιβάλ. Λίγο μετά τις 19.00 ανέλαβαν οι παραγωγοί του Super Breakfast Show, Γιώργος Μαυράκης και Νεκτάριος Βαζακόπουλος να κλέψουν τις εντυπώσεις και να κάνουν το φεστιβάλ ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Στο stage στήθηκαν τα πρώτα food games με έπαθλα μπύρες και φαγητό. Συμμετέχοντες και κοινό γέλασαν πολύ με όσα διαδραματιζόταν στη σκηνή αφού το άγχος της νίκης προσέφερε σκηνές απείρου κάλους!

Μετά τους Νίκο Παραγκάλα, Dj Keeps και DJ Erik τα decks ανέλαβε ο co-founder & resident του Street Food Festival, Andreasondecks για να απογειώσει την πρώτη μέρα του φεστιβάλ.

Φυσικά η συνέχεια περιλαμβάνει πολλές ακόμα εκπλήξεις με djs, μπάντες, παιχνίδια και αμέτρητες επιλογές φαγητού, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς. Όσο για τις οικογένειες η είσοδος, αλλά και τα φουσκωτά παιχνίδια είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους μικρούς μας φίλους.

Αν δε προλάβατε τη Παρασκευή, απομένουν δύο ακόμα μέρες (17.00-22.00) για να ζήσετε την πιο street food εμπειρία στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου.

Εκ μέρους των διοργανωτών,

Μαρίνα Παπαμανωλιουδάκη (All in Events) - Αντρέας Γαρυφαλής (Chillin events)