Η Ιαπωνική Nissan Motor Co. Ltd.

Δημοσίευση: 14/04/2020 03:04
Συντάκτης: digitalcrete.gr
1683 προβολές

Η Ιαπωνική  Nissan Motor Co. Ltd. ξεκίνησε την κατασκευή αυτοκινήτων το 1935, μόλις ένα έτος μετά την ίδρυσή της. Ο Yoshisuke Aikawa αποτέλεσε τον πρώτο πρόεδρο της εταιρίας, όντας παράλληλα και ένας εκ των ιδρυτών της. Η εταιρία εδρεύει στο Nishi-ku, της Yokohama, στην Ιαπωνία. Η μοντέρνα γκάμα παραγωγής της εταιρείας αποτελείται από επιβατικά αυτοκίνητα, κροσόβερ, πίκαπ, σπορ αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, καθώς και από ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα.

Έως και το 2018 η Nissan αποτελούσε τον πιο μεγάλο κατασκευαστή ηλεκτρικών οχημάτων (EV) σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας κατασκευάσει πάνω από 5 εκατομμύρια αυτοκίνητα.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων της Nissan Τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης μάρκας εξοπλίζονται με προηγμένες τεχνολογίες, κάνοντας εφικτή την καλή αποδοτικότητα καυσίμου και τα αντίστοιχα οδικά χαρακτηριστικά. Παραδείγματος χάρη, το καινούριο 5θυρο χάτσμπακ Nissan Micra του 2019, εξοπλίζεται με μια ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και ντίζελ: από 70 ίππους με ροπή 95 Nm μέχρι και 115 ίππους με 200 Nm. Η μέση κατανάλωση καυσίμου των εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης ξεπερνά τα 6 λίτρα ανά 100 χλμ.

Το θρυλικό σπορ αυτοκίνητο GT-R διακρίνεται για την εντυπωσιακή του εμφάνιση και τα εξαίρετα δυναμικά του χαρακτηριστικά. Η έκδοση NISMO, η δημιουργία της οποίας έγινε από το εταιρικό τμήμα επιδόσεων της Nissan, εξοπλίζεται με έναν V6 κινητήρα, 3.8 λίτρων με διπλό υπερσυμπιεστή. Ο συγκεκριμένος κινητήρας αποδίδει ισχύ 591 ίππους και μέγιστη ροπή 652 Nm.

Το εντελώς καινούριο κόνσεπτ στην οδήγηση του αυτοκινήτου - το Nissan Intelligent Mobility - διαθέτει ένα πλήρες σύστημα καινοτόμων τεχνολογιών, όπως η αυτόνομη οδήγηση και παρκάρισμα του αυτοκινήτου (Propilot), η προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης, η παρακολούθηση τυφλού σημείου, η παρεμβολή κατά την όπισθεν και η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, η οθόνη περιμετρική θέασης κ.λπ. Ο κατασκευαστής έχει αναπτύξει πλήθος καινοτομιών στους τομείς της ασφάλειας του αυτοκινήτου, των πνευματικών συστημάτων του αυτοκινήτου και των λύσεων βιώσιμης ενέργειας. Στις ημέρες μας, τα 5θυρα χάτσμπακ Leaf και τα βαν E-NV200 διαθέτουν στη γκάμα των μοντέλων τους και ηλεκτρικά οχήματα (EV).

Το Rexbo.gr είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στον κόσμο των ανταλλακτικών Κουραστήκατε να ψάχνετε για τα αναγκαία ανταλλακτικά του Nissan σας σε οικονομικές τιμές; Κάντε μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Θα σας προσφέρουμε με ευχαρίστηση μια πολύ μεγάλη γκάμα τμημάτων αυτοκινήτου. Το σύνολο των προϊόντων μας, όπως τα τακάκια φρένου, τα μπουζί, τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρα κ.α. πωλούνται σε συμφέρουσες τιμές.

Ακόμη, κάνουμε τακτικές προσφορές, κατά τη διάρκεια των οποίων τα τμήματα γίνονται ακόμη πιο φθηνά. Ελάτε σε επαφή με τους ειδικούς μας και ενημερωθείτε για τις ισχύουσες επικερδείς προσφορές μας ή τους όρους παράδοσης.