Ο διαγωνισμός φωτογραφίας The Art of Social Media συνεχίζεται

Δημοσίευση: 10/07/2020 12:07
Συντάκτης: digitalcrete.gr
1390 προβολές

Συνεχίζουμε με ενθουσιασμό να λαμβάνουμε τις υπέροχες συμμετοχές ερασιτεχνών και επαγγελματιών φωτογράφων από όλα τα μέρη του κόσμου. Οι συμμετοχές παραμένουν ανοιχτές για πέντε ακόμα ημέρες και ανοιχτή σε όλους τους λάτρεις της φωτογραφίας!

Η ομώνυμη έκθεση διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά με στόχο την ανάδειξη της ποιοτικής και καλλιτεχνικής φωτογραφίας στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο διαγωνισμός έχει δέκα ξεχωριστές φωτογραφικές κατηγορίες και μια καταξιωμένη κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις δέκα κορυφαίες φωτογραφίες σε κάθε κατηγορία. Οι υποψήφιοι θα μπορούν συμμετέχουν σε πέντε από αυτές και να δηλώσουν ενδιαφέρον από 15 Ιουνίου 2020 μέχρι την 15η Ιουλίου στην πλατφόρμα https://www.theartofsocialmedia.gr/gr/participate

Η συμμετοχή είναι δωρεάν κ οι νικητές θα επιβαρυνθούν με τα κόστη εκτύπωσης. Αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται στο ιστότοπο (https://www.theartofsocialmedia.gr/gr/terms-of-use....

Η έκθεση είναι μια πρωτοβουλία της εταιρίας imonline (www.imonline.gr), σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ηρακλείου και θα λάβει χώρα στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο Κρήτης, από 1 ως 5 Σεπτεμβρίου 2020.

Δείτε το νέο promo βίντεο:

https://www.theartofsocialmedia.gr