Ο μύθος της Αριάδνης της Χαράς Κρέτα

Δημοσίευση: 04/01/2021 10:01
Συντάκτης: digitalcrete.gr
1083 προβολές

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της Ηρακλειώτισσας Χαράς Κρέτα με τίτλο «Ο μύθος της Αριάδνης», στο οποίο μας περιγράφει μια φανταστική ιστορία μυστηρίου στο χωριό του παππού της, τον όμορφο Φουρφουρά Ρεθύμνου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

 Η φιλία, η αγάπη, η νοσταλγία, το μυστήριο, η συνεχής διαμάχη του πρωταγωνιστή με τον εαυτό του και τους φόβους του, και η περίτεχνες περιγραφές του τόπου, δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό που σε παρασέρνει σε μιαν άλλη εποχή, σε έντονα συναισθήματα και σε μια διαρκή ανάγκη να διαβάσεις αυτό το βιβλίο με μιαν ανάσα.

Βιογραφικό της συγγραφέως

Η Χαρά Κρέτα γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1982. Από πολύ μικρή ηλικία ανακάλυψε το πάθος της για τη λογοτεχνία και τη φωτογραφία. Πολλές από τις φωτογραφίες της έχουν βραβευτεί, έχουν δημοσιευθεί σε φωτογραφικά περιοδικά και έχουν συμπεριληφθεί σε ομαδικές εκθέσεις σε Βαρκελώνη, Μελβούρνη, Βερολίνο, Βιέννη, Μεξικό και Εδιμβούργο. Έχει γράψει ποιήματα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά για διεθνή λογοτεχνικά περιοδικά και ιστοσελίδες. Ποιήματα και διηγήματα της έχουν βραβευτεί και εκδοθεί τιμητικά σε πολλές ανθολογίες και λογοτεχνικά περιοδικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πληροφορίες βιβλίου:

Κατηγορία: Λογοτεχνία

Ημ. Έκδοσης: 15-12-2020

Σελίδες: 104

ISBN: 978-618-00-2410-4

Σχήμα: 14×21

Βιβλιοδεσία: Κολλητή

Μπορείτε να το βρείτε:

Στο κατάστημα των Εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμ. Μπενάκη 13-15)

Στο e-shop Bookoo στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.bookoo.gr/eshop/books/o-mythos-tis-ariadnis

Στο email της συγγραφέως xarakreta@yahoo.gr