Expo Creta 2015

Δημοσίευση: 01/06/2015 08:06
Συντάκτης: archived
1242 προβολές

Το μεγαλύτερο γεγονός της Κρήτης για την επιχειρηματικότητα, τη διασκέδαση και την εκπαίδευση διοργανώνεται στην Κρήτη από τις 2 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2015 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου και ονομάζεται EXPOCRETA.

Η EXPOCRETA 2015  αφορά στην προβολή της Κρητικής επιχειρηματικότητας, στην παρουσίαση αθλητικών events με φιλοξενούμενους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στη διοργάνωση γιορτής μπύρας με φεστιβάλ μουσικής, στη διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων και workshops με την αρωγή επίσημων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, αλλά και στη διασκέδαση ανθρώπων όλων των εισοδημάτων με το εισιτήριό της να ξεκινά από τα 2€. 

Στόχος ; Η EXPOCRETA να αποτελέσει τη διασκέδαση όλης της οικογένειας. 

Η Έκθεση

Η EXPOCRETAείναι το εργαλείο δουλειάς για όλους τους επαγγελματίες της Κρήτης. Στην EXPOCRETA προσφέρουμε δυνατότητα νέων  εμπορικών συμφωνιών, ανανέωση και εδραίωση παλαιότερων όλα σε ουδέτερο κλίμα με στόχο την άμεση επαφή μεταξύ εκθέτη & επισκέπτη.

ΤοHeraklionBeerFestival –ΟιΣυναυλίες

6 μέρες μουσικής, 6 μέρες γιορτή μπύρας, 6 μέρες καταξιωμένοι καλλιτέχνες, 6 μέρες μουσικές θεματικές βραδιές, 6 μέρες διασκέδασης, 6 μέρες για την ψυχαγωγία μας.

Τα Freestyle Motocross – BMX Shows – 4x4 Extreme Jeep

Το πιο extremeevent της Κρήτης!

Οι 15 καλύτεροι Έλληνες και ξένοι αναβάτες – οδηγοί  έρχονται στην EXPOCRETAγια να μας χαρίσουν το Σάββατο 5  & την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου  ένα δυνατό Showσε χωμάτινη πίστα και άλματα που κόβουν την ανάσα.

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Επίσημοι εκπαιδευτικοί φορείς συμμετέχουν στην EXPOCRETAκαι παρουσιάζουν πολλά από τα καίρια θέματα που μας απασχολούν καθημερινά. Η EXPOCRETAείναι εδώ, για να δώσει απάντηση στις απορίες μας σχετικά με τα socialmedia, την απασχόλησή μας για τη νέα σεζόν και τα χόμπι μας.

Παιδική Απασχόληση - Οικογένεια

Η EXPOCRETA μετατρέπεται στην καθιερωμένη οικογενειακή σας διασκέδαση!

 Παιδικές Δραστηριότητες για να μάθουμε, να παίξουμε και να δημιουργήσουμε και τις 6 μέρες μαζί με τα παιδιά μας. Ειδικά διαμορφωμένος χώρος, φιλοξενεί τους μικρούς μας φίλους, όσο εμείς κάνουμε τις επαγγελματικές μας συμφωνίες.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα ανακοινωθούν τα συγκροτήματα, οι αθλητές, τα δωρεάν σεμινάρια και πολλές ακόμη λεπτομέρειες που θα σας συναρπάσουν!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EXPOCRETA 2015 επισκεφτθείτε το siteμας www.alfaexpo.gr