12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Δημοσίευση: 01/06/2015 07:06
Συντάκτης: archived
1130 προβολές

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος διοργανώνει την «12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου», από τις 22 έως τις 27 Ιουλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την Περιφέρεια Κρήτης και με τη στήριξη του Επιμελητηρίου του Ηρακλείου και ανάδοχο του έργου την ALFA EXPO.

Για 6 ημέρες η 12η Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου είναι χώρος εκπαίδευσης για τους αγρότες και τους επαγγελματίες του χώρου με Δωρεάν Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για τη γεωργία,  την κτηνοτροφία,  & την προώθηση της επιχείρησης & των προιόντων από εξειδικευμένους οργανισμούς & ομιλητές, είναι χώρος συνάντησης νέων επαγγελματιών με Workshops για νέους αγρότες, μελισσοκόμους και κτηνοτρόφους, είναι χώρος πολιτισμού με συναυλίες κρητικής μουσικής, είναι ο χώρος για τις νέες εμπορικές συμφωνίες του κλάδου. Η 12η Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου είναι το εργαλείο δουλειάς για κάθε κρητικό επαγγελματία του αγροτικού τομέα.

Στόχος της έκθεσης είναι η ενημέρωση των αγροτών-κτηνοτρόφων αλλά και των επαγγελματιών του χώρου αναφορικά με τις νέες τεχνολογίες, τους παραδοσιακούς τρόπους και το σύγχρονο εξοπλισμό.